Overslaan en naar de inhoud gaan

Win tot 100€ met Circus door aan onze virtuele klassiekers deel te nemen

Win tot 100€ met Circus door aan onze virtuele klassiekers deel te nemen

Het klassieke voorjaar draait op volle toeren… op het platvorm van BKOOL. Ons team heeft deze woensdag zijn debuut op het Spaanse virtuele trainingsprogramma gemaakt, ter gelegenheid van Dwars door Vlaanderen. BKOOL, gekoppeld aan een Elite Smart Trainer, biedt onze renners de mogelijkheid om de finale van elke voorjaarsklassieker tot en met Luik-Bastenaken-Luik te rijden.

Deze zondag wordt de onontbeerlijke Ronde van Vlaanderen aan onze renners voorgeschoteld. De Kruisberg, gevolgd door de Oude Kwaremont en de Paterberg zullen Wesley Kreder, Jérémy Bellicaud, Maurits Lammertink, Tom Devriendt, Jasper De Plus en Andrea Pasqualon zondag voormiddag om 10u voor de wielen geschoven krijgen. Zij zullen de laatste 32 kilometer van Vlaanderens mooiste afwerken.

TOT 100€ TE WINNEN

Voor de gelegenheid kunt u dankzij onze partner Circus tot €100 winnen! Denkt u in staat te zijn om een profrenner te verslaan? Download de BKOOL applicatie (de eerste maand is gratis), schrijf u in op Circus.be en daag de renners van Circus-Wanty Gobert-Tormans uit tijdens elke e-klassieker.

Elke deelnemer zal een kortingsbon van €10 voor de webshop van Want You Bike ontvangen. De beste Circus gokker van elke wedstrijd zal €50 korting in deze webshop krijgen. Uiteindelijkzal €100 CASH uitgedeeld worden aan de fiets(st)er(s) die er in slaagt/slagen om de renners van Circus-Wanty Gobert-Tormans te verslaan!

LIVESTREAM

Verkiest u om de e-klassiekers van uit uw salon te volgen? Dan kunt u eveneens via Circus.be de sociale media prijzen winnen! De virtuele wedstrijden van Circus-Wanty Gobert-Tormans zullen live op de Facebook pagina van Circus Sport getoond worden, met een maximum mogelijkheid om geschenken te winnen!

In onze rubriek «  onze beste noteringen » stellen we u leuke weddenschappen over de e-klassiekers en prestaties van alle renners voor. Wielerfan, profiteer ervan! 

Volg eveneens de sociale media van Circus en Circus Sport en neem deel aan hun wedstrijden om een maximum aan prijzen te winnen. Koerstruien van Circus-Wanty Gobert-Tormans, abonnementen van BKOOL of coins zullen voor elke e-klassieker te winnen zijn.

De afspraken :
* 5/04 : Ronde van Vlaanderen (10AM CET)
* 8/04 : Scheldeprijs (10AM CET - 4PM CET)
* 12/04 : Paris-Roubaix (10AM CET - 4PM CET)
* 15/04 : Brabantse Pijl (10AM CET - 4PM CET)
* 19/04 : Amstel Gold Race (10AM CET - 4PM CET)
* 22/04 : Flèche Wallonne (10AM CET - 4PM CET)
* 26/04 : Liège-Bastogne-Liège (10AM CET - 4PM CET)