Overslaan en naar de inhoud gaan

Bière des Amis 0,0%, nieuwe gezellige partner van Circus-Wanty Gobert-Tormans

Bière des Amis 0,0%, nieuwe gezellige partner van Circus-Wanty Gobert-Tormans

Circus-Wanty Gobert-Tormans kan in 2020 op een nieuwe hartelijke partner rekenen. Bière Des Amis 0,0, een 100% Belgisch blond bier, zal alle gezellige momenten van het Belgische team in 2020 ondersteunen. Het gedealcoholiseerd bier is ideaal voor de recuperatie van de renners, en zal eveneens het hele jaar lang in de versie 5,8% met de vrienden van het team gedeeld worden: genodigden, partners en supporters. Bière Des Amis 0,0% , geniet zonder mate!

Bière des Amis is een blond bier van hoge gisting, een verfrissend biertje met karakter dat het dankt aan zijn 100% Belgische ingredienten. Iedereen kan ervan genieten, met of zonder alcohol. Bière des Amis bestaat in een versie met 5,8% alcohol in een unieke 66cl fles gemaakt om te delen en eentje van 33cl om alleen van te genieten. Bière des Amis wordt op een unieke wijze gedesalcoholiseerd waardoor Bière des Amis 0,0% rijk is aan smaak en aroma’s!

Jean-François Bourlart (algemeen manager Circus-Wanty Gobert-Tormans):

« Onze ploeg onderscheidt zich altijd door zijn familiale en gezellige aspect. Wanneer ik de eerste slokjes Bière des Amis proefde, voelde het aan als de perfecte match. Het is wetenschappelijk bewezen dat bier zonder alcohol uitstekend voor de recuperatie van sporters is, dankzij de combinatie van de nutritionele kwaliteiten van bier en de afwezigheid van de negatieve effecten van alcohol. Het Bière des Amis zal het hele jaar met de vrienden van de ploeg gedeeld worden: genodigden, partners en supporters, zoals al het geval was tijdens onze presentatie in Spanje. »

Philippe Stassen (Bestuurder Bière des Amis):

« In geen enkele andere ploeg in het peloton is een zulke sterke vriendschapsband als bij CWGT. Die sterke band tussen de renners maakt deel uit van de identiteit van de ploeg. Zowel bij winst als verlies, samen sterker dan alleen. Samen gaan voor vooruitgang. Daarom is een partnerschap met BIERE DES AMIS 0,0% erg logisch. We delen dezelfde waarden. We willen stap voor stap groeien met een sterk team. Maar het belangrijkste is de goeie sfeer en vriendschap in ons team. En zoals je misschien al weet: het maakt niet uit wat de plaats of gelegenheid is, er is altijd een goede reden om een biertje te delen onder vrienden! »