Overslaan en naar de inhoud gaan

BBB keert terug in de Wanty-Gobert-familie

BBB keert terug in de Wanty-Gobert-familie

Wanty-Gobert Cycling Team, de nieuwe officiële naam van ons team in 2019, is verheugd om de terugkeer van BBB als technische partner voor het nieuwe seizoen aan te kondigen. Het Nederlanse merk in fietsonderdelen, -kleding en –accessoires zal opnieuw de brillen en helmen leveren aan het Belgische procontinentale team in 2019. Wanty-Gobert-renners zullen de BBB Icarus en BBB Tithon-helmen op de weg dragen en de BBB Aerotop in de tijdritten. De BBB Avenger-brillen verschaffen ideale visibiliteit in competitie en de BBB Town naast de fiets.

Xandro Meurisse (renner):

"De nieuwe helmen en brillen van BBB passen perfect in de geest van onze 2019-outfit. Die outfit is van kop tot teen harmonieus. Met de kleur van onze BBB-helmen zullen wij ons bovendien onderscheiden in het peloton. "

Jean-François Bourlart (algemeen manager):

"Ik ben erg blij dat ik weer met BBB samenwerk. We hebben altijd uitstekende relaties gehad met het Nederlandse merk in fietsonderdelen, -kleding en -accessoires die ons van 2014 tot 2016 al helmen en brillen leverde. Ik ben ervan overtuigd dat we progressie zullen blijven maken in het ontwikkelen van uitstekende producten die elegantie, veiligheid en prestaties voor onze renners combineren."

Rick de Jong (Marketing Manager BBB Cycling):

"Na een uitstekende samenwerking van 2014 tot 2016 zijn we ongeduldig om opnieuw met het Wanty-Gobert Cycling Team samen te werken. We hebben altijd uitstekende relaties behouden. In het verleden hielp de ploeg ons al nieuwe producten te ontwikkelen, aangezien we steeds de ideeën en feedback van de profrenners gebruikten in onze productontwikkeling. Dit is een niet te missen mogelijkheid om opnieuw samen te werken in de grootste wielerevents ter wereld."

WGG

WGG