Overslaan en naar de inhoud gaan

Bryton is nieuwe technische partner van Circus-Wanty Gobert-Tormans

Bryton is nieuwe technische partner van Circus-Wanty Gobert-Tormans

De Belgische formatie Circus-Wanty Gobert-Tormans kan voor de wegcampagne in 2020 op een nieuwe technische partner rekenen. Bryton rust de renners met zijn Rider 860 fietscomputer-GPS uit. De renners van Circus-Wanty Gobert-Tormans fietsen vanaf het begin van de campagne met deze nieuwe Bryton Rider 860, met een touchscreen in kleur van 2,8 inch en GNSS (multi satelliet) routebegeleiding. De fietscomputer is compatibel met ANT+ vermogens- en hartslagmeters.

Bryton Frankrijk importeert de computers van het Taiwanese merk dat voor zijn prijs-kwaliteit verhouding bekend staat en is reeds acht jaar aanwezig in de markt van GPS fietscomputers. Na een reeks instapmodellen aan democratische prijzen, schakelt Bryton een versnelling hoger met de Rider 860 met een groot touch screen van 2,8 inch in kleur, inclusief cartografie.

Frederik Veuchelen (trainer Circus-Wanty Gobert-Tormans):

«  In het moderne wielrennen is het verwerven van trainingsgegevens essentieel. Met de Bryton Rider 860 zijn onze renners uitstekend uitgerust. Sinds het begin van het seizoen hebben we op stage, tijdens de wedstrijden en op training op basis van vermogens- en hartslaggegevens efficiënt kunnen werken. Ik ben verheugd met dit nieuw partnerschap, dat de prestaties van ons team Circus-Wanty Gobert-Tormans naar een hoger niveau op zal tillen! » 

Laurent Guimard (verantwoordelijke communicatie Bryton Frankrijk):

«  Het hoge niveau brengt dromen voor de gepassioneerden de we zijn! Maar daarbuiten gaat het over het ontwikkelen en valideren van een moderne GPS met de eisen van dit hoge niveau. Hiervoor kunnen we op Circus-Wanty Gobert-Tormans en haar jarenlange ervaring rekenen. De klassiekers die in het DNA van dit team zitten bijvoorbeeld, zijn een ruwe beproeving voor het materiaal. Maar naast het pure sportieve aspect, zijn de strijdlustige en ethische waarden van de ploeg eveneens essentieel voor de ondernemers die we zijn!